';

Spar på energien

luft til vand-varme pumpe

En luft til vand-varmepumpe er en energibesparende løsning til opvarmning af hjemmet eller arbejdspladsen.

Med en luft til vand-varmepumpe genbruger du varmen i udenfor til opvarmning af din bolig og vandet i vandhanen. Med en luft til vand-varmepumpe får du en en både miljøvenlig og besparende varmeløsning i forhold til f.eks. naturgas og olie. Vi hjælper vi dig gennem hele processen med valg af varmeløsning.

Fra rådgivning og beregninger til installation, placering og efterfølgende serviceeftersyn af din luft til vand-varmepumpe.

Overvejer du en luft til vand-varmepumpe?

Kontakt Møllers VVS- & Blik på tlf. 24 23 69 58 og lad os komme med råd og vejledning i, hvordan et luft til vand-varmepumpeanlæg kunne se ud hos dig.

Hvordan virker luft til vand-varmepumpen?

Luft til vand-varmepumpen omdanner varmeenergien i luften udenfor til rumvarme og varmt vand til vandhanen. Varmepumpen er forbundet med din boligs centralvarmesystem, som sørger for at forsyne dig med varmt vand i varmtvandsbeholderen og varme i radiatorerne. Luft til vand-varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5 til 5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et både bæredygtigt og økonomisk alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Et luft til vand-varmepumpe anlæg har ikke helt den samme effektivitet som et jordvarmeanlæg, men til gengæld er den billigere i investeringsomkostninger og er heller ikke afhængig af grundens størrelse.

Fordele ved en luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Luft til vand-varmepumpen til der en meget energieffektiv løsning.

Send os
en besked

Andre alternative former for energi

Image icon
SOLVARME

Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning

Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.
Image icon
JORDVARME

Spar penge, hvert år på energikontoen med jordvarme

Med en investering i jordvarme kan du spare mange penge, hvert år, på energikontoen. At det samtidig er godt for miljøet, er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.
Image icon
PILLEFYR

Hold varme i boligen med træpillefyr fra PELBURN

PELBURN er det første træpillefyr med patenteret automatisk pillefordelingsfunktion, som sørger for en bedre afbrænding af træpillerne i brænderhovedet. Pillefyret er automatisk fyret og forsynet med eltænder.