';

Alternativ energi

Solvarme

Solceller

Et solvarmeanlæg udnytter solens energi til opvarmning af vand. En god og alternativ energikilde til opvarmning af din bolig.

Tænk solvarmeanlæg ind i projektet

Skal du bygge om, lave en tilbygning eller bygge nyt hus, så kan du med fordel tænke solfangere med ind i projektet fra starten.

Solen skinner i Danmark

I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer om året.

  • Om sommeren kan et solvarmeanlæg ofte give tilstrækkelig energi og opvarme den mængde vand, som en familie har brug for.
  • Den resterende del af året giver solvarmen dig et “tilskud” til husets energiforsyning ved at forvarme vandet i varmtvandsbeholderen.
Få et tilbud på nyt solcelleanlæg

Fleksibel og miljøvenlig?

Med et solvarmeanlæg får du både en miljøvenlig og fleksibel løsning med en vedvarende energikilde. Et solvarmeanlæg kan nemt kombineres med husets øvrige vand- og varmeanlæg.

Spar penge varmeregningen

Du kan spare op til 60% på varmeregningen. Som alternativ til et solvarmeanlæg kan du vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag.

Uanset om du vælger solvarme eller jordvarme, kan du typisk spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Virker uanset vejret

Solvarmeanlæg og jordvarmeanlæg virker uanset vejretSolen skinner ikke altid i Danmark, men når det er overskyet og dagene er korte i vinterhalvåret, ja så fungerer et solvarme- eller jordvarmeanlæg også.

Send os
en besked